Konkurenčne prednosti

Izberite naše znanje in izkušnje

Naša moč je moč znanja in naprednih tehnologij, zato nenehno vlagamo v razvoj zaposlenih. Z neprestanim izobraževanjem ohranjamo in nadgrajujemo strokovnost na vseh področjih, kar nam pomaga, da gremo lažje v korak z razvojem stroke v svetu.

Naši inženirji objavljajo strokovne članke v strokovnih publikacijah in sodelujejo na številnih posvetih in konferencah ter tako neposredno vplivajo na standarde geodetske stroke v Sloveniji.

V podjetju je zaposlenih 40 visoko izobraženih in specialistično usposobljenih sodelavcev. LGB ima 4 zaposlene, vpisane v imenik pooblaščenih inženirjev, preko 20 inženirjev z geodetsko izkaznico, nepremičninske posrednike z licenco in sodne izvedence geodetske stroke.

Strokovna sestava zaposlenih, sodobna oprema ter neomejen dostop do nacionalnih zbirk prostorskih podatkov in zemljiške knjige so naše ključne prednosti. Zato smo sposobni vodenja velikih projektov in sodelovanja z upravnimi strukturami ter javnostjo. Naši strokovnjaki svojo visoko raven znanja dokazujejo pri najbolj zahtevnih projektih v okviru nacionalnega programa izgradnje državnih cest, gradnje gospodarske javne infrastrukture in drugih velikih gradbenih objektov.

LGB je član Inženirske zbornice Slovenije in pooblaščeni izvajalec vseh vrst geodetskih storitev.


Vse na enem mestu

Izvajamo celovit spekter svetovalnih in izvedbenih geodetskih storitev na področju nepremičnin, infrastrukture in prostora. Sodelujemo v vseh fazah investicijskih procesov, od načrtovanja, gradnje stavb in objektov gospodarske javne infrastrukture do evidentiranja nepremičnin in ureditve lastništva.


Kaj pridobite z našimi storitvami?

Odločite se za LGB, če želite pridobiti:

  • strokovno opravljeno delo v skladu z zakonskimi predpisi, ki bistveno zmanjša možnost napak in zagotavlja hitrejše reševanje upravnih postopkov
  • storitev po vaši meri, ki zagotavlja najprimernejšo rešitev za vaše posebne potrebe in s tem boljši izkoristek vaše investicije v nepremičnino
  • vse storitve na enem mestu, ki vas razbremenijo nepotrebnih poti in birokratskih postopkov
  • razbremenitev skrbi ter znaten prihranek časa in denarja