Pogoji uporabe

Strinjanje s pogoji

Spletno mesto LGB smo oblikovali z namenom omogočiti splošno informiranje javnosti o LGB-ju, njegovih storitvah in aktivnostih. S pregledovanjem ali uporabljanjem tega spletnega mesta potrjujete, da ste pogoje prebrali, da jih razumete ter se z njimi strinjate in jih v celoti sprejemate. Priporočamo vam, da občasno obiščete našo stran in ponovno pregledate veljavne pogoje uporabe, saj so ti pravno obvezujoči.


Omejitev odgovornosti

Vse informacije in gradiva na spletnem mestu LGB so informativne narave. LGB se trudi za najboljše možno delovanje svojega spletnega mesta, vendar ne prevzema nikakršnih odgovornosti in garancij za njegovo nemoteno uporabo. Vsi uporabniki uporabljajo to spletno mesto na lastno odgovornost. LGB ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij na spletnem mestu LGB ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v vsebini.

LGB lahko strani svojega spletnega mesta spremeni kadar koli in brez predhodnega obvestila in ne prevzema nikakršne odgovornosti za posledice teh sprememb.


Omejitev na osebno in nekomercialno rabo

Informacije in vsebine spletnega mesta LGB namenjene le vaši osebni in nekomercialni rabi. Besedil, fotografij, video-posnetkov in drugih vsebin, objavljenih na tem spletnem mestu, ne smete spreminjati, kopirati, distribuirati, prikazovati, izvajati, reproducirati, objavljati, licencirati, prenašati, prodajati ali ustvarjati iz njih izvedena dela. Dovoljeno je nalaganje in tiskanje informacij in gradiv z namenom ogledovanja in branja za nekomercialne namene.


Intelektualna lastnina in zaščita znamk

Vse pravice so pridržane. Informacije in gradiva na spletnem portalu LGB so zaščitene s pravicami intelektualne lastnine podjetja LGB in povezanih podjetij, katerih vsebine so vključene v spletno mesto LGB.

Vse znamke na spletnem mestu so zaščitene, če lastnik spletnega mesta LGB ne določi drugače. To vključuje tudi vse lastnikove logotipe, znake in slogane. Uporaba znamk je dovoljena le s predhodnim dovoljenjem lastnika spletnega mesta LGB.


Prepovedana in nezakonita uporaba

Spletno mesto LGB lahko uporabljate le pod pogojem, da ga ne boste uporabljali za nezakonite namene oziroma za takšne, ki jih ti pogoji, zahteve in opombe prepovedujejo. Spletnega mesta ne smete uporabljati na kakršen koli način, ki bi lahko poškodoval, onemogočil, preobremenil ali škodil podjetju LGB ali njegovim strankam. Strogo je prepovedano uporabljati ali kontaktirati to spletno mesto z namenom oviranja ali poškodovanja njegove vsebine ali varnostnih ukrepov ali nadlegovati oz. omaloževati LGB, njegove storitve ali osebje. Prepovedano je usmerjanje nezaželene elektronske pošte (spam) na to spletno mesto ali preko njega. Prepovedan je vsak poskus pridobivanja nepooblaščenega dostopa do računalniških sistemov LGB-ja s hekerskimi posegi, pridobivanjem gesel ali drugimi načini. LGB je popolnoma upravičen, da presodi, če katera koli uporaba krši ta pravila in da ukrepa, kot se mu zdi primerno v primeru kakršne koli kršitve. Kršitve sistema ali varnosti omrežja lahko privedejo do civilne ali kazenske odgovornosti.


Povezave z mesti tretjih oseb

Spletno mesto LGB vsebuje povezave ali reference na spletna mesta, vire in informacije tretjih oseb. Povezana mesta niso pod nadzorom podjetja LGB, zato LGB ni odgovoren za vsebine na katerem koli povezanem mestu ali za katero koli povezavo na povezanem mestu, kakor tudi ne za spremembe ali posodobitve na teh povezanih mestih. Pri obisku in uporabi povezanih spletnih strani je odgovornost podjetja LGB za vse primere izključena.


Sprememba Pogojev uporabe spletnega mesta www.lgb.si

Pogoji uporabe spletnega mesta LGB so bili nazadnje posodobljeni junija 2010. LGB lahko Pogoje občasno posodobi skladno s spremembami naših storitev in na podlagi povratnih informacij uporabnikov. Vse spremembe Pogojev bomo objavili na tem mestu in posodobili datum zadnje spremembe. V primeru znatnih sprememb vas bomo obvestili na vidnem mestu oziroma z neposrednim obvestilom.


Vaša vprašanja in predlogi

V primeru kakršnih koli vprašanj, pomislekov ali predlogov glede našega zbiranja, uporabe in razkrivanja vaših osebnih informacij, vas prosimo, da nam jih posredujete preko spletnega obrazca ali se obrnete na naše kontakte.